Jobba hos oss

Om oss…
Vi är en fristående fordonsverkstad i Västervik som jobbar med alla bilfabrikat! 

Vi har en serviceverkstad med 10 verkstadsplatser samt en skadeverkstad med 4 verkstadsplatser, vi är idag totalt 16 personer som jobbar i företaget. 

Vi lagar varje dag i snitt mellan 25-30st bilar, i veckan 125-150st bilar, i månaden 550-650st bilar, ja ni fattar att det rullar igenom många bilar genom vår verkstad! 

Se nedan för dom tjänster vi söker just nu! 

—————————————————————————————————

Servicerådgivare

Vi söker servicerådgivare till vår serviceverkstad/skadeverkstad.

Tjänsten innefattar att du har kontakt med kunden, ger råd och bokar in jobb på framförallt serviceverkstaden. Du gör arbetsordrar till vår verkstadspersonal och beställer dom delar som behövs för dom arbeten som bokas.

Det ställer krav på dig och du behöver vara stresstålig och tycka om att ha många bollar i luften och alltid ge en bra upplevelse till våra kunder!

Har du erfarenhet av detta tidigare är det meriterande men det är inget krav.

Kontakta Tim för intresse eller ansökan: tim.larsson@tlmotor.se

—————————————————————————————————

Fordonstekniker

Vi söker fler fordonstekniker till vår serviceverkstad.

Tjänsten innefattar all typ av service, diagnos, reparationer och underhåll på personbilar. Vi har krav på att du har fordonsteknisk utbildning och gärna erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare.

Vi jobbar med alla bilfabrikat vilket ställer höga krav på din kunskap och du behöver ha ett intresse och vilja att lösa dom problem vi ställs inför på dom fordon vi jobbar med. Du får vidareutbildning löpande och det finns möjlighet att specialisera sig inom tex elbilar eller som diagnostekniker.

Kontakta Tim för intresse eller ansökan: tim.larsson@tlmotor.se